100 a 1 rybích jídel

59 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 20-3
100 a 1 rybích jídel

Detailní popis produktu

Z obsahu: význam ryb v lidské výživě, hlavní druhy ryb na našem trhu, kuchyňské využití ryb, základní kuchyňské úpravy rybího masa, rybí polévky, studené předkrmy a saláty, ryby vařené, ryby dušené, ryby pečené a grilované, ryby smažené, lehké pokrmy z ryb, rybí speciality, rybí pomazánky, základní pomocné předpisy. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autoři: V. Mikeš, J. Hiršl, J. Hořejší
Vydavatelství: Merkur
Rok vydání: 1982
Počet stran: 110
Stav: dobrý

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Slavnostní příležitosti
49 Kč
Skladem (1 ks)
38-14
Myslivecká kuchařka
75 Kč
Momentálně nedostupné

bez papírového přebalu

21-18
8B5AB858 66FE 4E76 8D70 B752A5CE55E4
79 Kč
Skladem (1 ks)
5-9
Kuchařka - studená kuchyne
39 Kč
Skladem (1 ks)
19-13
Cider v kuchyni - Nové netradiční recepty
80 Kč
Skladem (1 ks)
21-16
Zdravé talíře - Originální kuchařka
200 Kč
Skladem (1 ks)
21-9
Rok plný sladkostí 1997
39 Kč
Skladem (1 ks)
19-20
Slovník jídel a nápojů
119 Kč
Skladem (1 ks)

psané 5 jazyčně

5-7