100 a 1 rybích jídel

Neohodnoceno
59 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 20-3
100 a 1 rybích jídel
Neohodnoceno
100 a 1 rybích jídel
Tip

Detailní popis produktu

Z obsahu: význam ryb v lidské výživě, hlavní druhy ryb na našem trhu, kuchyňské využití ryb, základní kuchyňské úpravy rybího masa, rybí polévky, studené předkrmy a saláty, ryby vařené, ryby dušené, ryby pečené a grilované, ryby smažené, lehké pokrmy z ryb, rybí speciality, rybí pomazánky, základní pomocné předpisy. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autoři: V. Mikeš, J. Hiršl, J. Hořejší
Vydavatelství: Merkur
Rok vydání: 1982
Počet stran: 110
Stav: dobrý

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Obložené mísy: Studený bufet
45 Kč
Skladem (1 ks)
21-41
Rychlé pokrmy
39 Kč
Skladem (1 ks)
46-33
Zapovězené lokály 2-41
Co dnes vařit?
1 500 Kč
Prodáno
21-2
Kuchařka - studená kuchyne
39 Kč
Skladem (1 ks)
19-13
Sýry a příprava sýrových pokrmů
55 Kč
Skladem (1 ks)
46-29
Příručka pro zaměstnance v hostinství
799 Kč
Skladem (1 ks)
2-40