100 a 1 rybích jídel

59 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 20-3
100 a 1 rybích jídel

Detailní popis produktu

Z obsahu: význam ryb v lidské výživě, hlavní druhy ryb na našem trhu, kuchyňské využití ryb, základní kuchyňské úpravy rybího masa, rybí polévky, studené předkrmy a saláty, ryby vařené, ryby dušené, ryby pečené a grilované, ryby smažené, lehké pokrmy z ryb, rybí speciality, rybí pomazánky, základní pomocné předpisy. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autoři: V. Mikeš, J. Hiršl, J. Hořejší
Vydavatelství: Merkur
Rok vydání: 1982
Počet stran: 110
Stav: dobrý

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Zajímavě o kávě, čaji a kakau
49 Kč
Skladem (1 ks)
2-42
Hospodyňkám od A do Z
59 Kč
Skladem (1 ks)
20-36
Francouzská kuchyně
49 Kč
Skladem (1 ks)
21-38
Rok plný sladkostí 1997
39 Kč
Skladem (1 ks)
19-20
Speciality světových kuchyní
49 Kč
Skladem (1 ks)
19-12
Kuchařka podle hodiny narození
105 Kč
Skladem (1 ks)
19-23
Kuchařka - vaříme v pánvi wok
55 Kč
Skladem (1 ks)
19-18