100 a 1 rybích jídel

59 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 20-3
100 a 1 rybích jídel
100 a 1 rybích jídel
Tip

Detailní popis produktu

Z obsahu: význam ryb v lidské výživě, hlavní druhy ryb na našem trhu, kuchyňské využití ryb, základní kuchyňské úpravy rybího masa, rybí polévky, studené předkrmy a saláty, ryby vařené, ryby dušené, ryby pečené a grilované, ryby smažené, lehké pokrmy z ryb, rybí speciality, rybí pomazánky, základní pomocné předpisy. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autoři: V. Mikeš, J. Hiršl, J. Hořejší
Vydavatelství: Merkur
Rok vydání: 1982
Počet stran: 110
Stav: dobrý

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Myslivecká kuchařka
Tip
75 Kč
Prodáno

bez papírového přebalu

21-18
Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
55 Kč
Skladem (1 ks)
19-25
Recepty z vlastní zahrádky
Tip
139 Kč
Skladem (1 ks)
46-40
Pochoutky z brambor
299 Kč
Skladem (1 ks)
46-37
Slavnostní příležitosti
49 Kč
Skladem (1 ks)
38-14
Názvy a popisy jídel
189 Kč
Skladem (1 ks)

psané 5 jazyčně

5-6
Co dnes vařit?
1 500 Kč
Prodáno
21-2
Sladké vánoce - 89 druhů cukroví
55 Kč
Skladem (1 ks)
46-53