Cider v kuchyni - Nové netradiční recepty

80 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 21-16
Cider v kuchyni - Nové netradiční recepty

Detailní popis produktu

Staré pořekadlo – jedno jablko denně odhání doktora – je nyní možné vztáhnout i na cider, vyráběný fermentací jablečné šťávy. Cider, jeden z nejstarších anglických nápojů, byl dlouho považován za zdraví prospěšný, ale až vědci z výzkumného týmu Brewing Research International potvrdili vysoký obsah zdraví podporujících antioxidantů v cideru, jehož dlouhodobá rozumná konzumace přináší zdravotní výhody. Dvě deci cideru obsahují stejné množství antioxidantů jako sklenice červeného vína. Tato sbírka receptů je také příspěvkem k vašemu pestřejšímu a zdraví prospěšnému stravování, protože účinky cideru se v kuchyni neztrácejí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Nakladatelství: Talpress
Sestavila: Markéta Suchomelová
Rok vydání: 2008
Počet stran: 99
Stav: dobrý

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Koření pro každé vaření
59 Kč
Skladem (2 ks)
21-7
Vaříme v přírodě
69 Kč
Skladem (1 ks)
20-16
Francouzská kuchyně
49 Kč
Skladem (1 ks)
21-38
Chuťovky malé a milé pohoštění
55 Kč
Skladem (1 ks)
19-2
Saláty výživné a vydatné
45 Kč
Skladem (1 ks)
1-43
Zálesácká kuchyně 3-10