Konzervace a ukládání potravin v domácnosti

Neohodnoceno
55 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 19-25
Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Kromě všeobecných zásad konzervování, zpracování a ukládání ovoce a zeleniny a informací o vhodnosti jednotlivých druhů ke konzervaci přináší příručka návody ke kompotování různých druhů ovoce, k výrobě džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů, past a másel. Seznamuje také s přípravou ovocných polotovarů, zeleninových protlaků, kečupů, moštů, sirupů a vín, dále se sušením a zmrazováním ovoce, s konzervací hub, masa aj.

 

 
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Ing. Karel Půhoný
Nakladatelství: SZN - Státní zemědělské nakladatelství, Praha
Rok vydání: 1986
Počet stran: 319
Stav: známky používání při vaření (vše by mělo být zřetelné z fotek), obsahuje poznámky k receptům

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Receptář moderní ženy
45 Kč
Skladem (1 ks)
45-49
Indická kuchyně
79 Kč
Skladem (1 ks)
L-11
Slovník jídel a nápojů
119 Kč
Skladem (1 ks)

psané 5 jazyčně

5-7
Pochoutky z brambor
299 Kč
Skladem (1 ks)
46-37
Saláty výživné a vydatné
45 Kč
Skladem (1 ks)
1-43
Med a jeho využití v domácnosti
99 Kč
Skladem (1 ks)
4-20
Obložené mísy: Studený bufet
45 Kč
Skladem (1 ks)
21-41