Konzervace a ukládání potravin v domácnosti

55 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 19-25
Konzervace a ukládání potravin v domácnosti

Detailní popis produktu

Kromě všeobecných zásad konzervování, zpracování a ukládání ovoce a zeleniny a informací o vhodnosti jednotlivých druhů ke konzervaci přináší příručka návody ke kompotování různých druhů ovoce, k výrobě džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů, past a másel. Seznamuje také s přípravou ovocných polotovarů, zeleninových protlaků, kečupů, moštů, sirupů a vín, dále se sušením a zmrazováním ovoce, s konzervací hub, masa aj.

 

 
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Ing. Karel Půhoný
Nakladatelství: SZN - Státní zemědělské nakladatelství, Praha
Rok vydání: 1986
Počet stran: 319
Stav: známky používání při vaření (vše by mělo být zřetelné z fotek), obsahuje poznámky k receptům

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Koření pro každé vaření
59 Kč
Skladem (2 ks)
21-7
Pečeme na vánoční svátky
59 Kč
Skladem (1 ks)
19-15
Španělská kuchyně
59 Kč
Skladem (1 ks)
21-37
Nová velká škola II - Vaříme
149 Kč
Skladem (1 ks)
19-1
Hrníčková kuchařka - vaříme v mikrovlnné troubě 21-46
Pivní kuchařka
80 Kč
Skladem (1 ks)
21-17
Kuchařka - švindlujeme v kuchyni
Tip
45 Kč
Skladem (1 ks)
21-48