Detailní popis produktu
Kromě všeobecných zásad konzervování, zpracování a ukládání ovoce a zeleniny a informací o vhodnosti jednotlivých druhů ke konzervaci přináší příručka návody ke kompotování různých druhů ovoce, k výrobě džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů, past a másel. Seznamuje také s přípravou ovocných polotovarů, zeleninových protlaků, kečupů, moštů, sirupů a vín, dále se sušením a zmrazováním ovoce, s konzervací hub, masa aj.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Autor: | Ing. Karel Půhoný |
Nakladatelství: | SZN - Státní zemědělské nakladatelství, Praha |
Rok vydání: | 1986 |
Počet stran: | 319 |
Stav: | známky používání při vaření (vše by mělo být zřetelné z fotek), obsahuje poznámky k receptům |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář