Konzervace a ukládání potravin v domácnosti

Neohodnoceno
55 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 19-25
Konzervace a ukládání potravin v domácnosti
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Kromě všeobecných zásad konzervování, zpracování a ukládání ovoce a zeleniny a informací o vhodnosti jednotlivých druhů ke konzervaci přináší příručka návody ke kompotování různých druhů ovoce, k výrobě džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů, past a másel. Seznamuje také s přípravou ovocných polotovarů, zeleninových protlaků, kečupů, moštů, sirupů a vín, dále se sušením a zmrazováním ovoce, s konzervací hub, masa aj.

 

 
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Ing. Karel Půhoný
Nakladatelství: SZN - Státní zemědělské nakladatelství, Praha
Rok vydání: 1986
Počet stran: 319
Stav: známky používání při vaření (vše by mělo být zřetelné z fotek), obsahuje poznámky k receptům

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Rodinná kuchařka 2
49 Kč
Skladem (1 ks)
46-28
Kuchařka Hedy - Terezie
49 Kč
Skladem (1 ks)
46-32
Kuchařka podle hodiny narození
Tip
105 Kč
Skladem (1 ks)
19-23
Houby na všechny způsoby
75 Kč
Skladem (1 ks)
46-38
100 a 1 receptů Malý vánoční košíček
79 Kč
Skladem (1 ks)
20-6
Sladké vánoce - 89 druhů cukroví
55 Kč
Skladem (1 ks)
46-53