Detailní popis produktu
Koření je v rukách toho, kdo připravuje jídlo, mocným nástrojem. Je však velkým uměním tohoto nástroje využívat. Obměnami v koření lze ze základní suroviny vytvořit paletu rozmanitých jídel, co, jak a kdy kořenit.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Kuchařky | 
|---|---|
| Autor: | kolektiv, Dagmar Lánská | 
| Nakladatelství: | Práce | 
| Rok vydání: | 1994 | 
| Počet stran: | 327 | 
| Stav: | velmi dobrý, zažloutlé okraje stran | 
| Položka byla vyprodána… | |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                         
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
            