Kuchařův rok: Slavnostní evropská a exotická kuchyně
Detailní popis produktu
Klasické tabule se slavnostními jídelníčky, netradiční studený a teplý domácí bufet a stále větší oblibě se těšící neformální brunch. Těmito kulinárními podněty uzavírá Knižní klub svou volnou řadu Kuchařův rok, v níž už vyšly na sobě nezávislé čtyři kuchařské knihy podle čtvera ročních období. Nabízí tematicky rozčleněné recepty pro slavnostní stolování, včetně formálních menu, bufetových pohoštění a brunch událostí. Recepty pokrývají jak tradiční evropské pokrmy, tak exotická jídla inspirovaná kuchyněmi z celého světa. Každý návrh menu je doplněn o návrhy na sestavení bufetu i tipy na netradiční brunch jídla, což knihu činí praktickou pro přípravu slavnostních událostí i pohodlné víkendové večeře.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Autor: | kolektiv |
Nakladatelství: | Knižní klub, Euromedia group |
Překlad: | Eugen Štumpf |
Rok vydání: | 2000 |
Počet stran: | 120 |
Stav: | velmi dobrý, kniha téměř nečtená, lehce zažloutlé okraje stran |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.