Mikrobiologická kontrola v pivovarech

Neohodnoceno
1 050 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 23-11
Mikrobiologická kontrola v pivovarech
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Seznamuje s postavením mikrobiologické kontroly v provozu, s vybavením mikrobiologické laboratoře, probírá mikroorganismy v pivovarství, závady způsobené mikroorganismy při výrobě piva, metodiku mikrobiologických rozborů apojednává o speciálních mikrobiologických pracích a rozborech.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: Ing. Jan Šavel
Nakladatelství: SNTL - Státní nakladatelství technické literatury
Rok vydání: 1980
Počet stran: 180

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Čísla a vzorce ve sladařském a pivovarském průmyslu 23-3
Technologie šumivých vín
395 Kč
Skladem (1 ks)
23-30
Děláme si sami pivo
180 Kč
Skladem (1 ks)
23-43
Studie chmelení
1 800 Kč
Skladem (1 ks)
23-19
Pivovarský kalendář 2006
150 Kč
Skladem (1 ks)
23-38
Filtrace piva
995 Kč
Prodáno
23-15
Katalog piva
195 Kč
Skladem (1 ks)
23-6