Mikrobiologická kontrola v pivovarech

1 050 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 23-11
Mikrobiologická kontrola v pivovarech

Detailní popis produktu

Seznamuje s postavením mikrobiologické kontroly v provozu, s vybavením mikrobiologické laboratoře, probírá mikroorganismy v pivovarství, závady způsobené mikroorganismy při výrobě piva, metodiku mikrobiologických rozborů apojednává o speciálních mikrobiologických pracích a rozborech.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: Ing. Jan Šavel
Nakladatelství: SNTL - Státní nakladatelství technické literatury
Rok vydání: 1980
Počet stran: 180

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Děláme si sami pivo
180 Kč
Skladem (1 ks)
23-43
Pivovarský kalendář 2007
150 Kč
Skladem (1 ks)
23-39
Chemické tabulky
700 Kč
Skladem (1 ks)
23-35
Katalog piva
195 Kč
Skladem (1 ks)
23-6
Sladovnické počítání 23-21
Čísla a vzorce ve sladařském a pivovarském průmyslu 23-3