Nauka o potravinách pro odborné školy ženských povolání

Neohodnoceno
399 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 20-14
Nauka o potravinách pro odborné školy ženských povolání
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Příručka seznamující pracovníky v obchodě s potravinami se základními zásadami výroby různého potravinářského zboží, s popisem výrobků, s vadami nejčastěji se vyskytujícími a s podmínkami správného uskladnění.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Růžena Schützová
Nakladatel: A. Píša
Vydání: Druhé, neupravené
Rok vydání: 1927
Počet stran: 102

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Speciality světových kuchyní
49 Kč
Skladem (1 ks)
19-12
Sýry a příprava sýrových pokrmů
55 Kč
Skladem (1 ks)
46-29
Mexická kuchařka
49 Kč
Skladem (1 ks)
19-11
Moučníky
55 Kč
Skladem (1 ks)
46-48
Saláty
Tip
49 Kč
Skladem (1 ks)
19-14
Obložené mísy: Studený bufet
45 Kč
Skladem (1 ks)
21-41
Domácí delikatesy: Cupcakes a muffiny
Novinka Tip
189 Kč
Skladem (1 ks)
46-47
Pokrmy pro štíhlou linii
39 Kč
Skladem (1 ks)
19-17