Nauka o potravinách pro odborné školy ženských povolání

399 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 20-14
Nauka o potravinách pro odborné školy ženských povolání

Detailní popis produktu

Příručka seznamující pracovníky v obchodě s potravinami se základními zásadami výroby různého potravinářského zboží, s popisem výrobků, s vadami nejčastěji se vyskytujícími a s podmínkami správného uskladnění.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Růžena Schützová
Nakladatel: A. Píša
Vydání: Druhé, neupravené
Rok vydání: 1927
Počet stran: 102

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Koření pro každé vaření
59 Kč
Skladem (2 ks)
21-7
Rok plný sladkostí 1997
39 Kč
Skladem (1 ks)
19-20
Španělská kuchyně
59 Kč
Skladem (1 ks)
21-37
Pokrmy pro štíhlou linii
39 Kč
Skladem (1 ks)
19-17
Obložené mísy: Studený bufet
45 Kč
Skladem (1 ks)
21-41