Nauka o potravinách pro odborné školy ženských povolání

399 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 20-14
Nauka o potravinách pro odborné školy ženských povolání

Detailní popis produktu

Příručka seznamující pracovníky v obchodě s potravinami se základními zásadami výroby různého potravinářského zboží, s popisem výrobků, s vadami nejčastěji se vyskytujícími a s podmínkami správného uskladnění.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Růžena Schützová
Nakladatel: A. Píša
Vydání: Druhé, neupravené
Rok vydání: 1927
Počet stran: 102

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Mexická kuchařka
49 Kč
Skladem (1 ks)
19-11
Sváteční pečivo: cukroví, moučníky, dorty
55 Kč
Skladem (1 ks)
21-44
Sladké vánoce - 89 druhů cukroví
55 Kč
Skladem (1 ks)
46-53
Houby
45 Kč
Skladem (1 ks)
21-43
Domácí konzervování ovoce a zeleniny
110 Kč
Skladem (1 ks)
19-24