Nauka o potravinách pro odborné školy ženských povolání

399 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 20-14
Nauka o potravinách pro odborné školy ženských povolání

Detailní popis produktu

Příručka seznamující pracovníky v obchodě s potravinami se základními zásadami výroby různého potravinářského zboží, s popisem výrobků, s vadami nejčastěji se vyskytujícími a s podmínkami správného uskladnění.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Růžena Schützová
Nakladatel: A. Píša
Vydání: Druhé, neupravené
Rok vydání: 1927
Počet stran: 102

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Indická kuchyně
79 Kč
Skladem (1 ks)
L-11
Tradiční česká kuchyně
150 Kč
Skladem (1 ks)
20-19
Vaříme zdravě, chutně a hospodárně
69 Kč
Momentálně nedostupné
20-23
Hospodyňkám od A do Z
59 Kč
Skladem (1 ks)
20-36
Příručka pro zaměstnance v hostinství
799 Kč
Skladem (1 ks)
2-40
Zátkova kuchařka
599 Kč
Momentálně nedostupné
5-12