Názvy a popisy jídel

psané 5 jazyčně

189 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 5-6
Názvy a popisy jídel

Detailní popis produktu

Lexikon popisů jídel české kuchyně se stručnou charakteristikou, informacemi o přípravě a použitých základních surovinách. Nejprve uvedeno v jazyce českém, potom v překladech do italštiny, němčiny, angličtiny a francouzského jazyka. příručka slouží jako pomoc při sestavování cizojazyčných jídelních lístků, aby texty byly gramaticky správné

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Nakladatel: Merkur
Rok vydání: 1993
Stav: dobrý, lehce opotřebovaná obálka

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Studená kuchyně
200 Kč
Skladem (1 ks)
20-22
Dezerty a cukroví
150 Kč
Skladem (1 ks)
20-39
Zátkova kuchařka
599 Kč
Prodáno
5-12
Fondue klasické i exoticky pikantní
49 Kč
Skladem (1 ks)
21-39
Indická kuchyně
79 Kč
Skladem (1 ks)
L-11
6FF4580D 9EBC 47F8 B004 B71C8A102A1D
199 Kč
Skladem (1 ks)
5-2