Názvy a popisy jídel

psané 5 jazyčně

189 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 5-6
Názvy a popisy jídel

Detailní popis produktu

Lexikon popisů jídel české kuchyně se stručnou charakteristikou, informacemi o přípravě a použitých základních surovinách. Nejprve uvedeno v jazyce českém, potom v překladech do italštiny, němčiny, angličtiny a francouzského jazyka. příručka slouží jako pomoc při sestavování cizojazyčných jídelních lístků, aby texty byly gramaticky správné

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Nakladatel: Merkur
Rok vydání: 1993
Stav: dobrý, lehce opotřebovaná obálka

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Kuchařská škola Marie B. Svobodové
249 Kč
Momentálně nedostupné
20-21
Nová velká škola II - Vaříme
149 Kč
Skladem (1 ks)
19-1
Fondue klasické i exoticky pikantní
49 Kč
Skladem (1 ks)
21-39
Saláty výživné a vydatné
45 Kč
Skladem (1 ks)
1-43
Tradiční česká kuchyně
150 Kč
Skladem (1 ks)
20-19
Co dnes vařit?
1 500 Kč
Skladem (1 ks)
21-2
Chuťovky malé a milé pohoštění
55 Kč
Skladem (1 ks)
19-2