Názvy a popisy jídel

psané 5 jazyčně

189 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 5-6
Názvy a popisy jídel

Detailní popis produktu

Lexikon popisů jídel české kuchyně se stručnou charakteristikou, informacemi o přípravě a použitých základních surovinách. Nejprve uvedeno v jazyce českém, potom v překladech do italštiny, němčiny, angličtiny a francouzského jazyka. příručka slouží jako pomoc při sestavování cizojazyčných jídelních lístků, aby texty byly gramaticky správné

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Nakladatel: Merkur
Rok vydání: 1993
Stav: dobrý, lehce opotřebovaná obálka

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Diabetická kuchařka
179 Kč
Skladem (1 ks)
46-42
Saláty výživné a vydatné
45 Kč
Skladem (1 ks)
1-43
Dostaveníčko u plotny 45-43
Speciality světových kuchyní
49 Kč
Skladem (1 ks)
19-12
Česká kuchařka
Tip
150 Kč
Skladem (1 ks)
19-21
517D704E 0579 4D12 B6F9 1F0B7291BD09
89 Kč
Prodáno
4-21
Myslivecká kuchařka 5-49