Detailní popis produktu
Pánev wok patří k základnímu vybavení čínské kuchyně, její zvláštní tvar napomáhá rychlé a zdravé úpravě masa a především zeleniny, navíc se dá použít k vaření v páře i k dušení a speciálnímu uzení. Tato kniha vás naučí, jak uvařit ty největší speciality asijské kuchyně na 166 způsobů. V úvodu jsou uvedeny jednotlivé typy čínské kuchyně a zmíněny jsou i ostatní asijské státy s výbornou kuchyní, dále tu najdete jednotlivé suroviny pro vaření, koření a způsoby přípravy i vaření. Následují jednotlivé recepty rozdělené na druhy masa, těstoviny a bezmasá jídla. Vše je doplněno zajímavými nápady.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kuchařky |
---|---|
Autor: | Pavel Martin |
Nakladatelství: | Ivo Železný |
Rok vydání: | 1999 |
Počet stran: | 149 |
Stav: | velmi dobrý, malinko pošpiněná ořízka |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář