Příručka pivovarské provozní mikroskopie

Neohodnoceno
395 Kč
Dostupnost: Skladem (2 ks)
Kód: 23-1
Příručka pivovarské provozní mikroskopie
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Důležitá součást výroby piva je kontrolovaný kvasný proces. To platí i pro minipivovary. Tato příručka seznamuje s základy práce s mikroskopem, přípravou preparátů, jejich barvení atd. Smyslové vyšetření kvasnic a jejich mikroskopická prohlídka. Vady kvasného procesu, mikroskopické prohlídky varných a ležáckých nádob, základy určování infekcí. Charakteristika a mikrofotografie nejběžnéjšich kvasinek kulturních, divokých a bakterií.

20 obrázků charakteristických kultur.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: A. Kocková, A. Lhotský
Vydavatelství: Průmyslová služba ÚSČP
Rok vydání: 1950
Počet stran: 53
Počet ilustrací: 20

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Pivo na talíři
250 Kč
Skladem (1 ks)
23-17
Pivovarsko-sladařská analytika
1 895 Kč
Prodáno

bez prebalu

23-24
Technologie sladu a piva
3 000 Kč
Skladem (1 ks)
23-14