Síla přírodní fermentace

Neohodnoceno
Položka byla vyprodána…
79 Kč
Dostupnost: Prodáno
Kód: 4-14
Síla přírodní fermentace
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Sandor Ellix Katz
Nakladatel: Grada
Stav: dobrý
Počet stran: 256
Rok vydání: 2015
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Nákypy snadno a rychle
45 Kč
Skladem (1 ks)
46-44
Sladké vánoce - 89 druhů cukroví
55 Kč
Skladem (1 ks)
46-53
Sváteční pečivo: cukroví, moučníky, dorty
55 Kč
Skladem (1 ks)
21-44
Sýry a příprava sýrových pokrmů
55 Kč
Skladem (1 ks)
46-29
Kombinovaná strava : redukční dieta dr. Haye
29 Kč
Skladem (1 ks)
46-27
Slavnostní příležitosti
49 Kč
Skladem (1 ks)
38-14
Chocolat noir - recettes gourmandes
49 Kč
Skladem (1 ks)
49-47
Receptář moderní ženy
45 Kč
Skladem (1 ks)
45-49