Síla přírodní fermentace

Neohodnoceno
Položka byla vyprodána…
79 Kč
Dostupnost: Prodáno
Kód: 4-14
Síla přírodní fermentace
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Sandor Ellix Katz
Nakladatel: Grada
Stav: dobrý
Počet stran: 256
Rok vydání: 2015
Položka byla vyprodána…

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Pochoutky z brambor
299 Kč
Skladem (1 ks)
46-37
Receptář pátera F. Ferdy
399 Kč
Skladem (1 ks)
46-26
Domácí konzervování ovoce a zeleniny
110 Kč
Skladem (1 ks)
19-24
517D704E 0579 4D12 B6F9 1F0B7291BD09
89 Kč
Prodáno
4-21
Saláty výživné a vydatné
45 Kč
Skladem (1 ks)
1-43
Mexická kuchařka
49 Kč
Skladem (1 ks)
19-11