Síla přírodní fermentace

Položka byla vyprodána…
79 Kč
Dostupnost: Prodáno
Kód: 4-14
Síla přírodní fermentace

Detailní popis produktu

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Sandor Ellix Katz
Nakladatel: Grada
Stav: dobrý
Počet stran: 256
Rok vydání: 2015
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Zálesácká kuchyně 3-10
Sváteční pečivo: cukroví, moučníky, dorty
55 Kč
Skladem (1 ks)
21-44
4BF36770 26F5 45A8 B04D EB611667EA2D
79 Kč
Skladem (1 ks)
4-22
Receptář Pragomix 4-18
Zavařování sladké a pikantní
45 Kč
Skladem (1 ks)
21-42
Nová velká škola II - Vaříme
149 Kč
Skladem (1 ks)
19-1
Pokrmy pro štíhlou linii
39 Kč
Skladem (1 ks)
19-17