Síla přírodní fermentace

Položka byla vyprodána…
79 Kč
Dostupnost: Prodáno
Kód: 4-14
Síla přírodní fermentace

Detailní popis produktu

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Sandor Ellix Katz
Nakladatel: Grada
Stav: dobrý
Počet stran: 256
Rok vydání: 2015
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Názvy a popisy jídel
189 Kč
Skladem (1 ks)

psané 5 jazyčně

5-6
100 a 1 receptů Malý vánoční košíček
69 Kč
Skladem (1 ks)
46-56
Saláty výživné a vydatné
45 Kč
Skladem (1 ks)
1-43
ABCD moderní hospodyně
25 Kč
Skladem (1 ks)
45-44
Saláty
Tip
49 Kč
Skladem (1 ks)
19-14
Domácí konzervování ovoce a zeleniny
110 Kč
Skladem (1 ks)
19-24
6FF4580D 9EBC 47F8 B004 B71C8A102A1D
199 Kč
Skladem (1 ks)
5-2