Síla přírodní fermentace

Neohodnoceno
Položka byla vyprodána…
79 Kč
Dostupnost: Prodáno
Kód: 4-14
Síla přírodní fermentace
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Sandor Ellix Katz
Nakladatel: Grada
Stav: dobrý
Počet stran: 256
Rok vydání: 2015
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Piškotová kuchařka 46-31
Dostaveníčko u plotny
40 Kč
Skladem (1 ks)
45-43
Saláty čerstvé a chutné
45 Kč
Skladem (1 ks)
21-45
Poctivé mravy a společenské řády při jídle a pití 5-23
100 a 1 lahůdek z domácích zabijaček
119 Kč
Skladem (1 ks)
20-8
Čerstvé ovocné a zeleninové šťávy
Tip
39 Kč
Skladem (1 ks)
19-19
Kuchařka podle hodiny narození
Tip
105 Kč
Skladem (1 ks)
19-23