Síla přírodní fermentace

Položka byla vyprodána…
79 Kč
Dostupnost: Momentálně nedostupné
Kód: 4-14
Síla přírodní fermentace

Detailní popis produktu

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována.

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Sandor Ellix Katz
Nakladatel: Grada
Stav: dobrý
Počet stran: 256
Rok vydání: 2015
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

4BF36770 26F5 45A8 B04D EB611667EA2D
79 Kč
Skladem (1 ks)
4-22
517D704E 0579 4D12 B6F9 1F0B7291BD09
89 Kč
Skladem (1 ks)
4-21
Fondue klasické i exoticky pikantní
49 Kč
Skladem (1 ks)
21-39
Moravská kuchařka
69 Kč
Skladem (1 ks)
19-16
Česká kuchyně je klasa
249 Kč
Momentálně nedostupné
5-1
100 a 1 jídel z mikrovlnné trouby
59 Kč
Skladem (1 ks)
20-4
Kuchařka naší vesnice
299 Kč
Skladem (1 ks)
19-4
100 a 1 zeleninových jídel
59 Kč
Momentálně nedostupné
20-2