Technologie sladu a piva

Neohodnoceno
3 000 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 23-14
Technologie sladu a piva
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Kniha pojednává ve své první části o surovinách a pomocných látkách, z nichž se vyrábí slad a pivo, o jejich složení a vlastnostech. V druhé části seznamuje čtenáře s vlastní výrobou sladu, s osvědčenými pracovními metodami, používanými v praxi, s výsledky výzkumu a se strojním zařízením sladoven.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: kolektív, Ing. Václav Bílek
Nakladatelství: SNTL - Státní nakladatelství technické literatury
Rok vydání: 1953
Počet stran: 255

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Studie chmelení
1 800 Kč
Skladem (1 ks)
23-19
Příručka pivovarské provozní mikroskopie
395 Kč
Skladem (2 ks)
23-1
Mikrobiologická kontrola v pivovarech
1 050 Kč
Skladem (1 ks)
23-11
Filtrace piva
995 Kč
Prodáno
23-15
Pivo na talíři
250 Kč
Skladem (1 ks)
23-17