Detailní popis produktu
Kniha pojednává ve své první části o surovinách a pomocných látkách, z nichž se vyrábí slad a pivo, o jejich složení a vlastnostech. V druhé části seznamuje čtenáře s vlastní výrobou sladu, s osvědčenými pracovními metodami, používanými v praxi, s výsledky výzkumu a se strojním zařízením sladoven.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví | 
|---|---|
| Autor: | kolektív, Ing. Václav Bílek | 
| Nakladatelství: | SNTL - Státní nakladatelství technické literatury | 
| Rok vydání: | 1953 | 
| Počet stran: | 255 | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                         
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
            