Velká encyklopedie čokolády

Neohodnoceno
300 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 20-18
Velká encyklopedie čokolády
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

První část knihy popisuje dějiny čokolády,původ, jak se pěstuje, kdo byli jejími prvními výrobci, jak se z bobů stane čokoládová tabulka... Druhá část knihy obsahuje přes 200 receptů čokoládových laskominek od Aztécké hořké čokolády po čokoládové obláčky z odpalovaného těsta..Detajlně popsané postupy technik vám ukáži jak čokoládu temperovat, rozpouštět, vytvářet praménky, vytlačovat z ní tvary ...

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Christine France, Christine McFadden
Nakladatelství: Rebo
Stav: Ve folii, nerozbalená
Rok vydání: 2000
Počet stran: 256

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Kuchařka - studená kuchyne
39 Kč
Skladem (1 ks)
19-13
Zajímavě o kávě, čaji a kakau
49 Kč
Skladem (1 ks)
2-42
Pečeme na Vánoce
85 Kč
Skladem (1 ks)
46-51
100 a 1 rybích jídel
Tip
59 Kč
Skladem (1 ks)
20-3
Mexická kuchařka
49 Kč
Skladem (1 ks)
19-11
Názvy a popisy jídel
189 Kč
Skladem (1 ks)

psané 5 jazyčně

5-6