Velká encyklopedie čokolády

300 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 20-18
Velká encyklopedie čokolády

Detailní popis produktu

První část knihy popisuje dějiny čokolády,původ, jak se pěstuje, kdo byli jejími prvními výrobci, jak se z bobů stane čokoládová tabulka... Druhá část knihy obsahuje přes 200 receptů čokoládových laskominek od Aztécké hořké čokolády po čokoládové obláčky z odpalovaného těsta..Detajlně popsané postupy technik vám ukáži jak čokoládu temperovat, rozpouštět, vytvářet praménky, vytlačovat z ní tvary ...

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Christine France, Christine McFadden
Nakladatelství: Rebo
Stav: Ve folii, nerozbalená
Rok vydání: 2000
Počet stran: 256

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

100 a 1 rybích jídel
59 Kč
Skladem (1 ks)
20-3
100 a 1 receptů Malý vánoční košíček
79 Kč
Skladem (1 ks)
20-6
Mexická kuchařka
49 Kč
Skladem (1 ks)
19-11
Zálesácká kuchyně 3-10
Myslivecká kuchařka 5-49
Pivní kuchařka
80 Kč
Skladem (1 ks)
21-17