Velká encyklopedie čokolády

Neohodnoceno
300 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 20-18
Velká encyklopedie čokolády
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

První část knihy popisuje dějiny čokolády,původ, jak se pěstuje, kdo byli jejími prvními výrobci, jak se z bobů stane čokoládová tabulka... Druhá část knihy obsahuje přes 200 receptů čokoládových laskominek od Aztécké hořké čokolády po čokoládové obláčky z odpalovaného těsta..Detajlně popsané postupy technik vám ukáži jak čokoládu temperovat, rozpouštět, vytvářet praménky, vytlačovat z ní tvary ...

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Christine France, Christine McFadden
Nakladatelství: Rebo
Stav: Ve folii, nerozbalená
Rok vydání: 2000
Počet stran: 256

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Saláty výživné a vydatné
45 Kč
Skladem (1 ks)
1-43
Česnek
120 Kč
Skladem (1 ks)
46-35
100 a 1 domácích večeří
Tip
25 Kč
Skladem (1 ks)
45-51
517D704E 0579 4D12 B6F9 1F0B7291BD09
89 Kč
Prodáno
4-21
ABCD moderní hospodyně
25 Kč
Skladem (1 ks)
45-44
8B5AB858 66FE 4E76 8D70 B752A5CE55E4
79 Kč
Skladem (1 ks)
5-9
Med a jeho využití v domácnosti
Tip
99 Kč
Skladem (1 ks)
4-20
Receptář moderní ženy
45 Kč
Skladem (1 ks)
45-49