Velká encyklopedie čokolády

300 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 20-18
Velká encyklopedie čokolády

Detailní popis produktu

První část knihy popisuje dějiny čokolády,původ, jak se pěstuje, kdo byli jejími prvními výrobci, jak se z bobů stane čokoládová tabulka... Druhá část knihy obsahuje přes 200 receptů čokoládových laskominek od Aztécké hořké čokolády po čokoládové obláčky z odpalovaného těsta..Detajlně popsané postupy technik vám ukáži jak čokoládu temperovat, rozpouštět, vytvářet praménky, vytlačovat z ní tvary ...

Doplňkové parametry

Kategorie: Kuchařky
Autor: Christine France, Christine McFadden
Nakladatelství: Rebo
Stav: Ve folii, nerozbalená
Rok vydání: 2000
Počet stran: 256

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

100 a 1 domácích večeří
Tip
25 Kč
Skladem (1 ks)
45-51
Slavnostní příležitosti
39 Kč
Skladem (1 ks)
38-16
Saláty
Tip
49 Kč
Skladem (1 ks)
19-14
Chocolat noir - recettes gourmandes
49 Kč
Skladem (1 ks)
49-47
Moučníky
55 Kč
Skladem (1 ks)
46-48
Názvy a popisy jídel
189 Kč
Skladem (1 ks)

psané 5 jazyčně

5-6
Sladké vánoce - 89 druhů cukroví
55 Kč
Skladem (1 ks)
46-53