Chemické výrobky a jejich použití v pivovarech, sladovnách a sodovkárnách

1 200 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 23-33
Chemické výrobky a jejich použití v pivovarech, sladovnách a sodovkárnách

Detailní popis produktu

Úkolem této malé příručky proto je seznámit pracovníky pivovarského a sodovkárenského průmyslu se základní problematikou tj. se způsoby manipulace, použití, bezpečnosti práce, ochrany zdraví a některými dalšími problémy, s nimiž je možno se u těchto výrobků setkat. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: Ing. Josef Korecký, Ing. Miloslav Soukup, Ladislav Vála
Vydalo: Oborové ředitelství pivovarů a sladoven, Praha
Rok vydání: 1967
Počet stran: 99

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Technologie šumivých vín
395 Kč
Skladem (1 ks)
23-30
Mikrobiologie kvasná
295 Kč
Skladem (1 ks)
23-12
Čísla a vzorce ve sladařském a pivovarském průmyslu 23-3
Pivo na talíři
250 Kč
Skladem (1 ks)
23-17
Děláme si sami pivo
180 Kč
Skladem (1 ks)
23-43
Pivovarsko-sladařská analytika
1 895 Kč
Prodáno

bez prebalu

23-24
Pivovarsko-sladařská analytika
1 895 Kč
Skladem (1 ks)

s prebalem

23-23
Sladařství
500 Kč
Skladem (1 ks)
23-16