Čísla a vzorce ve sladařském a pivovarském průmyslu 2
            
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
    
            
                                Neohodnoceno                    
        
            Detailní popis produktu
Příloha časopisu Kvasný průmysl č. 6/1962
Obsahuje čísla a vzorce potřebné pro sladařský a pivovarský průmysl.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví | 
|---|---|
| Autor: | Ing. Jaroslav Loos | 
| Rok vydání: | 1962 | 
| Počet stran: | 29 | 
| Stav: | zažloutlá | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                         
 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
             
                                                                                                                                    
            