Mikrobiologie kvasná

Neohodnoceno
295 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 23-12
Mikrobiologie kvasná
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Učebnice se zaobírá kultivací, izolací a propagací mikroozganismů a popisuje užiteční a škodlivé mikroorganismy v kvasním průmyslu. Obsahuje též state o hygiene a sanitaci v kvasnom průmyslu a state o využití mikroorganismů k průmyselným biosyntézam.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: RNDR. Milan Tvrdoň, Ing. Adolf Seiler
Nakladatelství: Státní pedagogické nakladatelství
Rok vydání: 1963
Počet stran: 191

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Pivovarsko-sladařská analytika
1 895 Kč
Prodáno

bez prebalu

23-24
Sladařství
500 Kč
Skladem (1 ks)
23-16
Čísla a vzorce ve sladařském a pivovarském průmyslu 23-3
Pivní kuchařka
119 Kč
Skladem (1 ks)
23-10
Pivovarsko-sladařská analytika
1 895 Kč
Skladem (1 ks)

s prebalem

23-23
Voda v pivovaře
1 400 Kč
Skladem (1 ks)
23-8
Sladové výťažky
800 Kč
Skladem (1 ks)
23-7