Mikrobiologie kvasná

295 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 23-12
Mikrobiologie kvasná

Detailní popis produktu

Učebnice se zaobírá kultivací, izolací a propagací mikroozganismů a popisuje užiteční a škodlivé mikroorganismy v kvasním průmyslu. Obsahuje též state o hygiene a sanitaci v kvasnom průmyslu a state o využití mikroorganismů k průmyselným biosyntézam.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: RNDR. Milan Tvrdoň, Ing. Adolf Seiler
Nakladatelství: Státní pedagogické nakladatelství
Rok vydání: 1963
Počet stran: 191

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Pivovarský slovník
895 Kč
Skladem (1 ks)
23-25
Čísla a vzorce ve sladařském a pivovarském průmyslu 23-3
Sladové výťažky
800 Kč
Skladem (1 ks)
23-7
Pivní kuchařka
119 Kč
Skladem (1 ks)
23-10
Holba pivní kuchařka
99 Kč
Skladem (1 ks)
23-9
Slovník chemicko-technologický. Průmysl kvasný.
395 Kč
Skladem (1 ks)
23-26
Voda v pivovaře
1 400 Kč
Skladem (1 ks)
23-8
Pivovarský kalendář 2006
150 Kč
Skladem (1 ks)
23-38