Mikrobiologie kvasná

295 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 23-12

Detailní popis produktu

Učebnice se zaobírá kultivací, izolací a propagací mikroozganismů a popisuje užiteční a škodlivé mikroorganismy v kvasním průmyslu. Obsahuje též state o hygiene a sanitaci v kvasnom průmyslu a state o využití mikroorganismů k průmyselným biosyntézam.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: RNDR. Milan Tvrdoň, Ing. Adolf Seiler
Nakladatelství: Státní pedagogické nakladatelství
Rok vydání: 1963
Počet stran: 191

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Pivex katalog
100 Kč
Skladem (1 ks)
23-40
Studie chmelení
1 800 Kč
Skladem (1 ks)
23-19
Sladovnické počítání 23-21
Čísla a vzorce ve sladařském a pivovarském průmyslu 23-3
Chemické tabulky
700 Kč
Skladem (1 ks)
23-35