Mikrobiologie kvasná

Neohodnoceno
295 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 23-12
Mikrobiologie kvasná
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Učebnice se zaobírá kultivací, izolací a propagací mikroozganismů a popisuje užiteční a škodlivé mikroorganismy v kvasním průmyslu. Obsahuje též state o hygiene a sanitaci v kvasnom průmyslu a state o využití mikroorganismů k průmyselným biosyntézam.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: RNDR. Milan Tvrdoň, Ing. Adolf Seiler
Nakladatelství: Státní pedagogické nakladatelství
Rok vydání: 1963
Počet stran: 191

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Děláme si sami pivo
180 Kč
Skladem (1 ks)
23-43
Technologie sladu a piva
3 000 Kč
Skladem (1 ks)
23-14
Sladařství
500 Kč
Skladem (1 ks)
23-16
Příručka pivovarské provozní mikroskopie
395 Kč
Skladem (2 ks)
23-1
Sladovnické počítání 23-21