Mikrobiologie kvasná

295 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 23-12
Mikrobiologie kvasná

Detailní popis produktu

Učebnice se zaobírá kultivací, izolací a propagací mikroozganismů a popisuje užiteční a škodlivé mikroorganismy v kvasním průmyslu. Obsahuje též state o hygiene a sanitaci v kvasnom průmyslu a state o využití mikroorganismů k průmyselným biosyntézam.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: RNDR. Milan Tvrdoň, Ing. Adolf Seiler
Nakladatelství: Státní pedagogické nakladatelství
Rok vydání: 1963
Počet stran: 191

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Studie chmelení
1 800 Kč
Skladem (1 ks)
23-19
Technologie sladu a piva
3 000 Kč
Skladem (1 ks)
23-14
Sladařství
500 Kč
Skladem (1 ks)
23-16
Sladařství
2 495 Kč
Skladem (1 ks)
23-32
Pivovarsko-sladařská analytika
1 895 Kč
Skladem (1 ks)

s prebalem

23-23
Ovocné a bylinné likéry
795 Kč
Momentálně nedostupné
23-28
Mikrobiologická kontrola v pivovarech
1 050 Kč
Skladem (1 ks)
23-11
Mikrobiologie obecná
270 Kč
Skladem (1 ks)
23-36