Detailní popis produktu
V knize jsou shrnuty nejdůležitější metody zkoušení surovin, tj. sladovnického ječmene, sladu a jeho náhražek, vody, chmele a kvasnic, dále pomocných látek i hotových výrobků. U každé analytické metody je uveden její princip, pracovní postup, příprava speciálních roztoků a vzorce pro výpočet hledané látky.
Publikace je určena pracovníkům v laboratořích, v pivovarech a ve sladovnách, pracovníkům ve výzkumu a jako učební pomůcka žákům průmyslové školy pivovarské a studujícím na fakultě potravinářské technologie VŠCHT.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví |
|---|---|
| Autor: | kolektiv, Ing. M. Vančura |
| Vydalo: | SNTL - Státní nakladatelství technické literatury |
| Rok vydání: | 1966 |
| Počet stran: | 311 |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář