Technická kontrola sladařské a pivovarské výroby

Položka byla vyprodána…
1 495 Kč
Dostupnost: Momentálně nedostupné
Kód: 23-18
Technická kontrola sladařské a pivovarské výroby

Detailní popis produktu

Technická příručka zaměřená na praktickou kontrolu výrobního procesu ve sladovně a v pivovaře. Po uvedení fysikálně kontrolního měření, systematicky informuje o kontrole surovin a pomocných hmot, posuzuje technologické správnosti dílčích operací výrobního procesu podle analytických nálezů, při biologické kontrole zabývá se zvláště vyšetřováním infekcí. Závěrečná kapitola je věnována organoleptickým, chemickým vlastnostem a trvanlivosti hotového piva. Vazbu navrhla Zdeňka Doležalová.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: A. Lhotský
Vydalo: SNTL - Státní nakladatelství technické literatury
Rok vydání: 1957
Počet stran: 353
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Pivo Norma jakosti
555 Kč
Skladem (1 ks)
23-5
Pivo na talíři
250 Kč
Skladem (1 ks)
23-17
Pivovarsko-sladařská analytika
1 895 Kč
Skladem (1 ks)

s prebalem

23-23
Pivní kuchařka
119 Kč
Skladem (1 ks)
23-10
Technologie sladu a piva
3 000 Kč
Skladem (1 ks)
23-14
Holba pivní kuchařka
99 Kč
Skladem (1 ks)
23-9
Slovník chemicko-technologický. Průmysl kvasný.
395 Kč
Skladem (1 ks)
23-26
Pivovarsko-sladařská analytika
1 895 Kč
Momentálně nedostupné

bez prebalu

23-24