Technická kontrola sladařské a pivovarské výroby

Neohodnoceno
Položka byla vyprodána…
1 495 Kč
Dostupnost: Prodáno
Kód: 23-18
Technická kontrola sladařské a pivovarské výroby
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Technická příručka zaměřená na praktickou kontrolu výrobního procesu ve sladovně a v pivovaře. Po uvedení fysikálně kontrolního měření, systematicky informuje o kontrole surovin a pomocných hmot, posuzuje technologické správnosti dílčích operací výrobního procesu podle analytických nálezů, při biologické kontrole zabývá se zvláště vyšetřováním infekcí. Závěrečná kapitola je věnována organoleptickým, chemickým vlastnostem a trvanlivosti hotového piva. Vazbu navrhla Zdeňka Doležalová.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: A. Lhotský
Vydalo: SNTL - Státní nakladatelství technické literatury
Rok vydání: 1957
Počet stran: 353
Položka byla vyprodána…

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Chemické tabulky
700 Kč
Skladem (1 ks)
23-35
Technologie šumivých vín
395 Kč
Skladem (1 ks)
23-30
Pivovarský slovník
895 Kč
Skladem (1 ks)
23-25
Mikrobiologie obecná 23-36
Pivex katalog
100 Kč
Skladem (1 ks)
23-40
Pivo Norma jakosti
555 Kč
Skladem (1 ks)
23-5
Víno a lihoviny
1 495 Kč
Skladem (1 ks)
23-29