Technická kontrola sladařské a pivovarské výroby

Neohodnoceno
Položka byla vyprodána…
1 495 Kč
Dostupnost: Prodáno
Kód: 23-18
Technická kontrola sladařské a pivovarské výroby
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Technická příručka zaměřená na praktickou kontrolu výrobního procesu ve sladovně a v pivovaře. Po uvedení fysikálně kontrolního měření, systematicky informuje o kontrole surovin a pomocných hmot, posuzuje technologické správnosti dílčích operací výrobního procesu podle analytických nálezů, při biologické kontrole zabývá se zvláště vyšetřováním infekcí. Závěrečná kapitola je věnována organoleptickým, chemickým vlastnostem a trvanlivosti hotového piva. Vazbu navrhla Zdeňka Doležalová.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: A. Lhotský
Vydalo: SNTL - Státní nakladatelství technické literatury
Rok vydání: 1957
Počet stran: 353
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Pivovarský kalendář 2007
150 Kč
Skladem (1 ks)
23-39
Pivovarsko-sladařská analytika
1 895 Kč
Skladem (1 ks)

s prebalem

23-23
Mikrobiologická kontrola v pivovarech
1 050 Kč
Skladem (1 ks)
23-11
Studie chmelení
1 800 Kč
Skladem (1 ks)
23-19
Víno a lihoviny
1 495 Kč
Skladem (1 ks)
23-29
Slovník chemicko-technologický. Průmysl kvasný.
395 Kč
Skladem (1 ks)
23-26
Mikrobiologie kvasná
295 Kč
Skladem (1 ks)
23-12