Technická kontrola sladařské a pivovarské výroby
Neohodnoceno
Detailní popis produktu
Technická příručka zaměřená na praktickou kontrolu výrobního procesu ve sladovně a v pivovaře. Po uvedení fysikálně kontrolního měření, systematicky informuje o kontrole surovin a pomocných hmot, posuzuje technologické správnosti dílčích operací výrobního procesu podle analytických nálezů, při biologické kontrole zabývá se zvláště vyšetřováním infekcí. Závěrečná kapitola je věnována organoleptickým, chemickým vlastnostem a trvanlivosti hotového piva. Vazbu navrhla Zdeňka Doležalová.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví |
|---|---|
| Autor: | A. Lhotský |
| Vydalo: | SNTL - Státní nakladatelství technické literatury |
| Rok vydání: | 1957 |
| Počet stran: | 353 |
| Položka byla vyprodána… | |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář