Technická kontrola sladařské a pivovarské výroby

Položka byla vyprodána…
1 495 Kč
Dostupnost: Prodáno
Kód: 23-18
Technická kontrola sladařské a pivovarské výroby

Detailní popis produktu

Technická příručka zaměřená na praktickou kontrolu výrobního procesu ve sladovně a v pivovaře. Po uvedení fysikálně kontrolního měření, systematicky informuje o kontrole surovin a pomocných hmot, posuzuje technologické správnosti dílčích operací výrobního procesu podle analytických nálezů, při biologické kontrole zabývá se zvláště vyšetřováním infekcí. Závěrečná kapitola je věnována organoleptickým, chemickým vlastnostem a trvanlivosti hotového piva. Vazbu navrhla Zdeňka Doležalová.

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: A. Lhotský
Vydalo: SNTL - Státní nakladatelství technické literatury
Rok vydání: 1957
Počet stran: 353
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Sladové výťažky
800 Kč
Skladem (1 ks)
23-7
Pivovarský kalendář 2007
150 Kč
Skladem (1 ks)
23-39
Děláme si sami pivo
180 Kč
Skladem (1 ks)
23-43
Chemické tabulky
700 Kč
Skladem (1 ks)
23-35
Pivo na talíři
250 Kč
Skladem (1 ks)
23-17
Filtrace piva
995 Kč
Prodáno
23-15
Mikrobiologie obecná
270 Kč
Skladem (1 ks)
23-36