Technologie šumivých vín

395 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 23-30
Technologie šumivých vín

Detailní popis produktu

Shrnutí autorových vlastních zkušeností - laboratorních, poloprovozních i praktických.

V knize jsou popsány základní technologické postupy při klasické výrobě šumivých vín kvašením v láhvích, kontinuální a diskontinuální tankové výrobě, dále technologický postup při výrobě aromatických šumivých vín a vín vyrobených sycením oxidem uhličitým. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: Ing. Rudolf Voldřich, CSc.
Vydalo: SNTL - Nakladatelství technické literatury
Rok vydání: 1984
Počet stran: 238

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Pivovarský slovník
895 Kč
Skladem (1 ks)
23-25
Sladové výťažky
800 Kč
Skladem (1 ks)
23-7
Pivovarsko-sladařská analytika
1 895 Kč
Momentálně nedostupné

bez prebalu

23-24
Pivex katalog
100 Kč
Skladem (1 ks)
23-40
Ovocné a bylinné likéry
795 Kč
Momentálně nedostupné
23-28
Víno a lihoviny
1 495 Kč
Skladem (1 ks)
23-29
Mikrobiologická kontrola v pivovarech
1 050 Kč
Skladem (1 ks)
23-11