Technologie šumivých vín

Neohodnoceno
395 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 23-30
Technologie šumivých vín
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Shrnutí autorových vlastních zkušeností - laboratorních, poloprovozních i praktických.

V knize jsou popsány základní technologické postupy při klasické výrobě šumivých vín kvašením v láhvích, kontinuální a diskontinuální tankové výrobě, dále technologický postup při výrobě aromatických šumivých vín a vín vyrobených sycením oxidem uhličitým. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: Ing. Rudolf Voldřich, CSc.
Vydalo: SNTL - Nakladatelství technické literatury
Rok vydání: 1984
Počet stran: 238

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Sladové výťažky
800 Kč
Skladem (1 ks)
23-7
Pivovarský kalendář 2007
150 Kč
Skladem (1 ks)
23-39
Mikrobiologická kontrola v pivovarech
1 050 Kč
Skladem (1 ks)
23-11
Pivo Norma jakosti
555 Kč
Skladem (1 ks)
23-5