Úvod do laboratorního praktika kvasné mikrobiologie

Položka byla vyprodána…
270 Kč
Dostupnost: Momentálně nedostupné
Kód: 23-37
Úvod do laboratorního praktika kvasné mikrobiologie

Detailní popis produktu

Pomocný učebný text pro vnitřní potřebu průmyslových škol (III. a IV. Roč. PŠ potravinářské chemie).

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: RNDr Milan Tvrdoň
Vydal: Studijní a informační ústav odborného školství
Rok vydání: 1953
Počet stran: 50
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Holba pivní kuchařka
99 Kč
Skladem (1 ks)
23-9
Víno a lihoviny
1 495 Kč
Skladem (1 ks)
23-29
Děláme si sami pivo
180 Kč
Skladem (1 ks)
23-43
Sladovnické počítání
1 500 Kč
Momentálně nedostupné
23-21
Mikrobiologická kontrola v pivovarech
1 050 Kč
Skladem (1 ks)
23-11
Příručka pivovarské provozní mikroskopie
395 Kč
Skladem (2 ks)
23-1