Úvod do laboratorního praktika kvasné mikrobiologie

Neohodnoceno
Položka byla vyprodána…
270 Kč
Dostupnost: Prodáno
Kód: 23-37
Úvod do laboratorního praktika kvasné mikrobiologie
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Pomocný učebný text pro vnitřní potřebu průmyslových škol (III. a IV. Roč. PŠ potravinářské chemie).

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: RNDr Milan Tvrdoň
Vydal: Studijní a informační ústav odborného školství
Rok vydání: 1953
Počet stran: 50
Položka byla vyprodána…

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Technologie sladu a piva
3 000 Kč
Skladem (1 ks)
23-14
Víno a lihoviny
1 495 Kč
Skladem (1 ks)
23-29
Pivovarský kalendář 2006
150 Kč
Skladem (1 ks)
23-38
Sladařství
500 Kč
Skladem (1 ks)
23-16
Technologie šumivých vín
395 Kč
Skladem (1 ks)
23-30
Sladové výťažky
800 Kč
Skladem (1 ks)
23-7