Úvod do laboratorního praktika kvasné mikrobiologie

Neohodnoceno
Položka byla vyprodána…
270 Kč
Dostupnost: Prodáno
Kód: 23-37
Úvod do laboratorního praktika kvasné mikrobiologie
Neohodnoceno

Detailní popis produktu

Pomocný učebný text pro vnitřní potřebu průmyslových škol (III. a IV. Roč. PŠ potravinářské chemie).

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: RNDr Milan Tvrdoň
Vydal: Studijní a informační ústav odborného školství
Rok vydání: 1953
Počet stran: 50
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Pivovarsko-sladařská analytika
1 895 Kč
Skladem (1 ks)

s prebalem

23-23
Slovník chemicko-technologický. Průmysl kvasný.
395 Kč
Skladem (1 ks)
23-26
Sladařství
2 495 Kč
Skladem (1 ks)
23-32
Holba pivní kuchařka
99 Kč
Skladem (1 ks)
23-9
Voda v pivovaře
1 400 Kč
Skladem (1 ks)
23-8
Děláme si sami pivo
180 Kč
Skladem (1 ks)
23-43