Sladařství

500 Kč
Dostupnost: Skladem (1 ks)
Kód: 23-16

Detailní popis produktu

V úvodu knihy je vyznačen směr technologického cíle sladování. V dalších kapitolách rozděluje autor všechny následující výrobní procesy nebo jejich úseky podle stupně plynulosti děje na periodicky, polokontinuálně a kontinuálně pracující systémy. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Pivovarnictví, sladařství, lihovnictví
Autor: Doc. Ing. Josef Moštek, Csc.
Nakladatelství: SNTL - Státní nakladatelství technické literatury
Rok vydání: 1975
Počet stran: 477

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Podobné produkty

Technologie sladu a piva
3 000 Kč
Skladem (1 ks)
23-14
Pivovarsko-sladařská analytika
1 895 Kč
Skladem (1 ks)

s prebalem

23-23
Katalog piva
195 Kč
Skladem (1 ks)
23-6